Hindbærroulade Tilbage
4 æggehvider | |
185 g sukker | |
125 g flødeost, rørt blød | |
185 g cremefraiche 38 % | |
125 g hvid chokolade, smeltet | |
125 g friske hindbær | |
Forvarm ovnen til 180°. Kom bagepapir i en
rouladeform 25 x30 cm. Pisk æggehviderne til blødt skum. Tilsæt
sukker gradvist og pisk til det er tykt og blankt og sukkeret er
opløst.
Spred blandingen ud i formen og bag i 10 min. til det er gyldent. Vend hurtigt og forsigtigt bunden ud på bagepapir, der er drysset med sukker. Lad den afkøle. Pisk flødeost og creme fraiche glat og cremet. Tilsæt den afkølede smeltede hvide chokolade og bland godt. Hæld det over marengsbunden med lad der være en fri kant på 1 cm. Kom et lag hindbær over. Rul marengsen forsigtigt sammen ved hjælp af papiret fra den korte ende. Pak rouladen ind i det sukkerdryssede papir og lad den afkøle til den er fast. Skær den i skiver ved servering. |
Fundet i "Den store Dessertbog"