Smelt den hvide chokolade over vandbad.
Rør smørret blødt og bland det i chokoladen.
Sigt melet med salt og natron. Hæld
melblanding, sukker og kærnemælk over i
chokoladen og pisk i 2 minutter. Pisk æggene
i ét ad gangen. Tilsæt vanilie. Vend
chokolatechips, pecannødder og kokos i.
Bag i en velsmurt, melstrøet form i ca. 30
min ved 175°.
Lav ½ portion af cremen ved at blande mel og
sukker og pisk æggene i og pisk chokoladen
i. Tilsæt mælken og varm op til det tykner.
Tilsæt vanilie. Tilsæt karamellerne og rør
til de er smeltede.
Når kagen er afkølet, skæres den over
vandret, så der kommer 2 bunde ud af det.
Dryp cacaolikør over den ene bund, kom
cremen over og læg den anden kagebund over.
Rør glasuren sammen og glaser kagen på alle
flader. Drys krymmel over. |