AMARETTOKAGE

                                

Kage:
3¾ dl smuttede, ristede, hakkede mandler
1 pakke vaniliekagemix
1 brev vaniliebudding
4 æg
1¼ dl olie
1¼ dl vand
1¼ dl Amaretto
1 tsk mandelessens
Glasur:
1¼ dl sukker
½ dl vand
2 spsk smør
½ dl Amaretto
½ tsk mandelessens
 
Hæld 3½ dl af mandlerne ned i en velsmurt sandkageform.

Bland kagemix, buddingpulver, æg, olie, vand, Amaretto og mandelessens og pisk det godt.

Tilsæt resten af mandlerne og hæld dejen ned over mandlerne i formen.

Bag ved 175° i ca. 1 time. Lad afkøle i formen i 10-15 min, tag ud og afkøl på rist.

Bland sukker, vand og smør og varm det op til sukkeret er smeltet. Tag af varmen og afkøl i 15 min. Tilsæt Amaretto og mandelessens

Prik huller i toppen af kagen og hæld glasuren over.