AMARETTOKAGE
|
|
Kage: | |
3¾ dl smuttede, ristede, hakkede mandler | |
1 pakke vaniliekagemix | |
1 brev vaniliebudding | |
4 æg | |
1¼ dl olie | |
1¼ dl vand | |
1¼ dl Amaretto | |
1 tsk mandelessens | |
Glasur: | |
1¼ dl sukker | |
½ dl vand | |
2 spsk smør | |
½ dl Amaretto | |
½ tsk mandelessens | |
Hæld 3½ dl af
mandlerne ned i en velsmurt sandkageform.
Bland kagemix, buddingpulver, æg, olie, vand, Amaretto og mandelessens og pisk det godt. Tilsæt resten af mandlerne og hæld dejen ned over mandlerne i formen. Bag ved 175° i ca. 1 time. Lad afkøle i formen i 10-15 min, tag ud og afkøl på rist. Bland sukker, vand og smør og varm det op til sukkeret er smeltet. Tag af varmen og afkøl i 15 min. Tilsæt Amaretto og mandelessens Prik huller i toppen af kagen og hæld glasuren over.
|
|