CHOKOLADE KOKOSKAGE

                                

2½ dl mel
2½ tsk bagepulver
2 spsk cacao
2½ dl kokosmel
1¼ dl sukker
1¼ dl hakkede valnødder
180 g smør
1 tsk vanilieessens
1 spsk lys sirup
 
Glasur:
5 dl flormelis
2 spsk cacao
1 tsl vanilieessens
30 g smør
2-3 spsk varmt vand
 
 
 

Forvarm ovnen til 180°. Sigt mel, bagepulver og cacao og tilsæt kokosmel, sukker og valnødder. Lav en fordybning i midten.

Bland smør, vanilieessens og sirup i en gryde og rør rundt ved lav varme til smørret er smeltet. Tag af varmen.

Bland smørblandingen i de tørre ingredienser.

Tryk dejen jævnt fordelt ned i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag i ca. 20 min.

Til glasuren blandes det hele og der røres til det er en jævn masse. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage med en paletkniv. Skær kagen i firkantede stykker inden servering.