CHOKOLADE KOKOSKAGE
|
|
2½ dl mel | |
2½ tsk bagepulver | |
2 spsk cacao | |
2½ dl kokosmel | |
1¼ dl sukker | |
1¼ dl hakkede valnødder | |
180 g smør | |
1 tsk vanilieessens | |
1 spsk lys sirup | |
Glasur: | |
5 dl flormelis | |
2 spsk cacao | |
1 tsl vanilieessens | |
30 g smør | |
2-3 spsk varmt vand | |
Forvarm ovnen til 180°. Sigt mel, bagepulver og cacao og tilsæt kokosmel, sukker og valnødder. Lav en fordybning i midten. Bland smør, vanilieessens og sirup i en gryde og rør rundt ved lav varme til smørret er smeltet. Tag af varmen. Bland smørblandingen i de tørre ingredienser. Tryk dejen jævnt fordelt ned i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag i ca. 20 min. Til glasuren blandes det hele og der røres til det er en jævn masse. Fordel glasuren jævnt over den afkølede kage med en paletkniv. Skær kagen i firkantede stykker inden servering.
|
|