CHOKOLADE DAIMKAGE

                                

Kage:
1½ dl fløde 13%
2 dl sukker
2 spsk stærk kold kaffe
2 spsk kakao
150 g smør
2 æg
3 dl hvedemel
1½ tsk bagepulver
Rasp
 
150 g hvid chokolade
1½ spsk olie
1 dobbelt daim
 
 
 
 

Kog fløden, halvdelen af sukkeret, kaffe og kakao sammen i en gryde under stadig piskning. Lad blandingen afkøle. Rør smør og resten af sukkeret let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen under kraftig piskning. Rør chokolade blandingen i. Bland mel og bagepulver og sigt det i.

Hæld dejen i en smurt, raspdrysset rund form og bag kagen ved 175° i ca. 40 min. Lad den køle af.

Smelt den hvide chokolade sammen med olien og fordel det over kagen. Bryd Daim i små stykker og drys dem over kagen.