CHOKOLADE DAIMKAGE
|
|
Kage: | |
1½ dl fløde 13% | |
2 dl sukker |
|
2 spsk stærk kold kaffe | |
2 spsk kakao | |
150 g smør | |
2 æg | |
3 dl hvedemel | |
1½ tsk bagepulver | |
Rasp | |
150 g hvid chokolade | |
1½ spsk olie | |
1 dobbelt daim | |
Kog fløden,
halvdelen af sukkeret, kaffe og kakao sammen i en gryde under stadig
piskning. Lad blandingen afkøle. Rør smør og resten af sukkeret
let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen under kraftig piskning.
Rør chokolade blandingen i. Bland mel og bagepulver og sigt det i. Hæld dejen i en
smurt, raspdrysset rund form og bag kagen ved 175°
i ca. 40 min. Lad den køle af. Smelt den hvide
chokolade sammen med olien og fordel det over kagen. Bryd Daim i små
stykker og drys dem over kagen.
|
|