DIED AND WENT TO
HEAVEN
|
|
5½ dl mel | |
2½ dl rørsukker | |
1¾ dl cacao | |
1½ tsk bagepulver | |
1½ tsk natron | |
1 tsk salt | |
3¾ dl kærnemælk | |
2½ dl brun farin | |
2 æg, let piskede | |
½ dl olie | |
2 tsk vanilieessens | |
2½ dl stærk kaffe | |
Glasur: | |
2½ dl flormelis | |
½ tsk vanilieessens | |
2 spsk kærnemælk | |
2 spsk cacao | |
Forvarm ovnen
til 175°.
Pisk mel, rørsukker, cacao, bagepulver, natron og salt sammen. Tilsæt kærnemælk, farin, æg, olie og vanilie. Pisk i ca 2 min. Dejen er ret tynd. Hæld dejen i en bradepande og bag i ca. 35-40 min. Rør glasuren sammen og dryp det fint over kagen.
|
|
Died and went to heaven Tilbage