GALLIANOKAGE
|
|
25 g Mandler 1 tsk Mandel essens 175 g Smør 3 dl Sukker 2 stk Æg 3 dl Mel 1½ tsk Bagepulver 2 spsk Vanilie 1½ dl Mælk ½ dl Galliano 250 g Mørk Chokolade 2½ tsk Olie 3 dl Piskefløde 2½ stk Sharonfrugt(er) |
|
Mandelkagebunde: Rør smør og sukker blødt. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel,
bagepulver og vanilie og sigt det i æggeblandingen. Rør rundt og tilsæt de
malede mandler og mandelessens. Rør til sidst mælken i. Hæld dejen i en smurt,
raspdrysset springform (2 liter) og bag kagen. Lad den afkøle og flæk kagen i 3
bunde og væd den med likør. Fyld og pynt: Smelt chokoladen med olien over vandbad. Bred chokoladen ud mellem bundene og over hele kagen. Lad stå i 2-3 timer eller natten over. Pisk fløden og sprøjt den dekorativt rundt om kagens kant og pynt med skiver af sharonfrugt. |
|
Galliano-kage
Bages ved 175° i 55 minutter