HALLOWEENKAGE

                                

Kage:
4¼ dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
3¾ dl sukker
1 dl smør
2½ dl kærnemælk
3 æggehvider
30 g chokolade
Glasur:
¾ dl blødt smør
1½ spsk revet appelsinskal
1 tsk revet citronskal
¼ tsk salt
1 æggeblomme
5 dl sigtet flormelis
1 spsk appelsinsaft
2 tsk citronsaft
gul og rød frugtfarve
 
 
Forvarm ovnen til 175°.

Sigt mel, bagepulver, salt og sukker sammen.

Rør smørret blødt og bland det i melblandingen.

Tilsæt ¾ af kærnemælken og rør det ud. Tilsæt æggehvider, smeltet chokolade og det resterende kærnemælk, pisk det godt sammen og hæld det i 2 springforme af forskellig størrelse.

Bages i ca. 30 min. og afkøles.

Til glasuren røres smørret med den revne skal og salt. Tilsæt så æggeblomme og rør godt. Tilsæt flormelis skiftevis med saften og rør det godt ud hver gang. Tilsæt evt. frugtfarve så den bliver orange.

Kom glasuren over hele den store kage og sæt den lille kage oven på og kom glasur på.