HUMMINGBIRD KAGE

                                

Kage:
7½ dl mel
5 dl sukker
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk kanel
3 piskede æg
3¾ dl olie
1½ tsk vanilieessens
1 dåse ananas ( med saft)
5 dl pecannødder el. valnødder
5 dl hakket banan
Glasur:
2 pakker flødeost
1½ dl blødt smør
5 dl flormelis
1 tsk vanilieessens
 
Til kagen blandes de tørre ingredienser. Tilsæt æggene med rør ikke for meget! Kun til det lige er blandet. Tilsæt vanilie, ananas, halvdelen af nødderne og banan.

Kom dejen i en stor bradepande og bag ved 200° i ca. 20 -30 min. Afkøl i formene i 10 min, derefter på bagerist.

Glasuren laves ved at blande flødeost og margarine godt. Rør flormelisen i og tilsidst vanilien. Spred den ud over den afkølede kage og drys resten af nødderne over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hummingbird kage                     Tilbage