ITALIENSK CHOKOLADE
MANDEL ROSINKAGE
|
|
125 g smør | |
150 g sukker | |
4 æggeblommer | |
100 g mørk chokolade | |
50 g lys chokolade | |
100 g smuttede malede mandler | |
50 g bløde rosiner | |
150 g mel | |
4 stiftpiskede æggehvider | |
Glasur: | |
100 g mørk chokolade | |
50 g smør | |
1 spsk flormelis | |
Pynt: | |
grofthøvlet chokolade i flere farver | |
Smelt
al chokoladen
for svag varme og lad det køle lidt. Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og mel. Til sidst vendes æggehviderne i. Dejen hældes i en smurt form, og bages 170 grader 45-60 min. Glasur: Smelt chokolade og smør
sammen, og lad det afkøle.
|
|