BRASILIANSK KAFFE BANANKAGE

                                

1 dl olie
250 g sukker
2 æg
300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk stødt ingefær
2 tsk kanel
5 mellemstore bananer
1/2 dl stærk kaffe
Glasur:
100 g florsukker
2 spsk stærk kaffe
2 spsk kokosmel
2 spsk ristede macadamianødder
 
 
 
Tænd ovnen på 200C. Smør en springform, der kan rumme 2 1/2 liter, og drys den med rasp. Rør olie og sukker let og hvidt.
Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron og krydderier sammen og rør det i dejen skiftevis med de mosede bananer og kaffen.

Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i ca. 50 min. Lad den bagte kage stå lidt i formen, inden den vendes ud på bageristen.

Glasuren røres sammen af florsukker og kaffe og bredes ud over den kolde kage. Drys til sidst med kokosmel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasiliansk kaffe-banankage                                    Tilbage