BRASILIANSK KAFFE
BANANKAGE
|
|
1 dl olie | |
250 g sukker | |
2 æg | |
300 g hvedemel | |
2 tsk bagepulver | |
1 tsk natron | |
1 tsk stødt ingefær | |
2 tsk kanel | |
5 mellemstore bananer | |
1/2 dl stærk kaffe | |
Glasur: | |
100 g florsukker | |
2 spsk stærk kaffe | |
2 spsk kokosmel | |
2 spsk ristede macadamianødder | |
Tænd ovnen på
200C. Smør en springform, der kan rumme 2 1/2 liter, og drys den med
rasp. Rør olie og sukker let og hvidt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron og krydderier sammen og rør det i dejen skiftevis med de mosede bananer og kaffen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i ca. 50 min. Lad den bagte kage stå lidt i formen, inden den vendes ud på bageristen. Glasuren røres sammen af florsukker og kaffe og bredes ud over den kolde kage. Drys til sidst med kokosmel.
|
|
Brasiliansk kaffe-banankage Tilbage | |