KOKOSKAGE MED
KÆRNEMÆLK
|
|
Kage: | |
5 dl mel | |
1½ tsk bagepilver | |
½ tsk natron | |
½ dl blødt smør | |
3¾ dl rørsukker | |
1 tsk vanilieessens | |
5 æggehvider | |
2½ dl kærnemælk | |
2½ dl kokosmel (evt. ristet) | |
Glasur: | |
1½ dl blødt smør | |
7 dl flormelis, sigtet | |
½ dl mælk | |
2 tsk vanilieessens | |
7 dl flormelis mere | |
Kokosmel | |
Forvarm ovnen
til 175°. Kom bagepapir i 2 springforme.
Bland mel, bagepulver og natron. Rør smørret med sukker og vanilieessens. Tilsæt æggehviderne og pisk til det er en blød og let masse. Tilsæt melet og kærnemælken lidt ad gangen og skiftevis. Hæld dejen i de 2 forme og bag ved 200° i 25-30 min. Afkøl i formene i 10 min, tag formen af og afkøl helt. Til glasuren tilsættes det første flormelis til smørret og det røres cremet. Tilsæt mælk og vanilieessens. Tilsæt lidt efter lidt det resterende flormelis. Saml kagerne med glasur, kom glasur over kagen og på siden af kagen. Drys med kokos over det hele.
|
|