MELT IN YOUR MOUTH
KAGE
|
|
2 delte æg | |
2½ dl sukker | |
1¼ dl blødgjort smør | |
¼ tsk salt | |
3¾ dl sigtet mel | |
1 spsk mel til bærrene | |
1 tsk bagepulver | |
1 dl mælk | |
3¾ dl blåbær | |
kanelsukker (ligesom til risengrød) | |
Forvarm ovnen til 175°. Pisk æggehviderne
stive og pisk en fjerdedel af sukkeret i. I en anden skål blandes
smør, salt, vanilie og resterende sukker gradvist. Tilsæt æggeblommer
og pisk til det er cremet.
Bland melet med bagepulver og tilsæt det til den cremede masse skiftevis med mælken. Vend æggehviderne i. Bland blåbærrene med melet så det dækker dem og fold bærrene ind i dejen. Kommes i en bageform. Drys lidt kanelsukker over og bag i ca. 50 min.
|
|