PEANUT CHOKOLADEKAGE

                                

5 dl mel
5 dl sukker
½ tsk salt
1¼ dl margarine
2½ dl vand
1¼ dl olie
3 spsk cacao
2 æg
1 tsk bagepulver
1¼ dl kærnemælk
1 tsk vanilieessens
2 spsk peanutbutter
Glasur:
1¼ dl margarine
3 spsk cacao
500 g flormelis
1 tsk vanilieessens
1½ dl hakkede valgfri nødder
6 spsk mælk
 
Bland mel, sukker og salt i en skål.

Bland margarine, vand olie og cacao i en gryde. Varm op til kogepunktet og hæld over melet og bland godt.

Bland æg, bagepulver, kærnemælk og vanilie godt og hæld det i den anden blanding. Bag i en velsmurt, melstrøet form i 15-20 min ved 175°.

Mens kagen stadig er varm smørres peanutbutter ud over.

Bland smelt margarine og cacao i en gryde og varm op, men ikke så det koger! Tag den af varmen og kom resten i (mælken kun lige så glasuren kan smøres ud). Fordel over kagen mens det er varmt.