PEANUT
CHOKOLADEKAGE
|
|
5 dl mel | |
5 dl sukker | |
½ tsk salt | |
1¼ dl margarine | |
2½ dl vand | |
1¼ dl olie | |
3 spsk cacao | |
2 æg | |
1 tsk bagepulver | |
1¼ dl kærnemælk | |
1 tsk vanilieessens | |
2 spsk peanutbutter | |
Glasur: | |
1¼ dl margarine | |
3 spsk cacao | |
500 g flormelis | |
1 tsk vanilieessens | |
1½ dl hakkede valgfri nødder | |
6 spsk mælk | |
Bland mel,
sukker og salt i en skål.
Bland margarine, vand olie og cacao i en gryde. Varm op til kogepunktet og hæld over melet og bland godt. Bland æg, bagepulver, kærnemælk og vanilie godt og hæld det i den anden blanding. Bag i en velsmurt, melstrøet form i 15-20 min ved 175°. Mens kagen stadig er varm smørres peanutbutter ud over. Bland smelt margarine og cacao i en gryde og varm op, men ikke så det koger! Tag den af varmen og kom resten i (mælken kun lige så glasuren kan smøres ud). Fordel over kagen mens det er varmt. |