PISTACIEKAGE

                                

200 g smør
200 g sukker
200 g pistaciemasse
4 æg
100 g hakket valnød/pistacienød
60-70 g hakket mørk chokolade
200 g mel
1 tsk bagepulver
saft af 1 appelsin
 
Pynt:
Smeltet chokolade
Valnødder eller grønne pistacienødder
 
Pisk smør og sukker lyst og luftigt . Tilsæt pistaciemassen og pisk igen. Kom æggeblommerne i en af gangen, pisk imellem hver. Kom den revne appelsinskal i.

De hakkede nødder, chokoladen, mel og bagepulver blandes og tilsættes skiftevis med appelsinsaften.

Æggehviderne piskes stive og foldes i dejen.

Dejen kommes i en smurt springform og bages ved 170 grader i ca. 60 min.

Når kagen er kold, pensles den med smeltet chokolade og pyntes med de hele nødder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pistaciekage Tilbage