'
RED VELVET
|
|
Kage: | |
1¼ dl smør | |
3¾ dl sukker | |
2 æg | |
2 spsk cacao | |
50 g rød frugtfarve | |
1 tsk vanilie | |
1 tsk salt | |
2½ dl kærnemælk | |
5 dl mel | |
1 spsk eddike | |
1 tsl natron | |
Glasur: | |
2½ dl mælk | |
5 spsk mel | |
2½ dl smør | |
2½ dl flormelis | |
1 tsk vanilie | |
Rør smør, sukker og
æg sammen. Rør cacao'en ud i frugtfarven. Tilsæt farven til
æggeblandingen.
Bland salt og vanilie med kærnemælken og tilsæt melet. Bland natron og eddike for sig selv og vend det forsigtigt i. Rør IKKE efter natron'et er kommet i. Bag ved 175° i ca. 30 min. Glasur: Bland melet i den kolde mælk og varm det til det tykner. Lad afkøle. Rør smør, sukker og vanilie sammen og tilsæt det til den kolde mælkemasse. Jo mere der nu røres, jo bedre bliver glasuren. Skær evt. kagen over på midten og kom et lag glasur imellem. Slut af med at hælde glasur over kagen. |