SLANKEKAGE, 4 FORSKELLIGE

                                

Grundkage:

 

300 g sukker
300 g mel
2 æg
2½ tsk natron
2 tsk bagepulver
3-4 dl kærnemælk
vaniliesukker
 
 

 

 

 

 

Sukker, mel, æg og mælk røres luftigt.
Resten røres i på en gang.
Bages ved 200º i ca ½ time.

Variationer:

Gulerodskage:
9 gulerødder rives
sukker estattes af farin
Glasur: flormelis og citron

Chokoladekage
1 dl mælk erstattes med 1 dl kold stærk kaffe
50 g cacao
Almindelig glasur

Appelsinkage
2 dl mælk erstattes med appelsinjuice
Skal fra en appelsin og lidt af saften røres i til sidst.
Glasur: flormelis røres med appelsinjuice

Nødde og chokoladekage
100 g mørk chokolade hakkes
1 lille pose hasselnøddeflager
Almindelig glasur