SNICKERSBAR KAGE

                                

4 delte æg
10 Snickers
3/4 dl vand
2 spsk peanutbutter
5 dl mel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
2½ dl blødt smør
5 dl sukker
3 tsk vanilieessens
3 1/4 dl kærnemælk
 
 
Skær Snickers'ne i stykker og bland dem med vandet og peanutbutter, varm det op til det er smeltet og afkøl.

Bland mel, bagepulver og salt.

Rør smørret blødt i en anden skål, tilsæt gradvist sukker og pisk til det er luftigt. Pisk æggeblommerne i og tilsæt vanilie. Bland den afkølede chokolademasse i og tilsæt ½ dl af kærnemælken. Tilsæt resten af kærnemælken gradvist, skiftevis med melet. Fold forsigtigt de piskede æggehvider i. Hæld i en smurt form og bag ved 175° i 45-55 min.