SNICKERSBAR KAGE
|
|
4 delte æg | |
10 Snickers | |
3/4 dl vand | |
2 spsk peanutbutter | |
5 dl mel | |
1 tsk bagepulver | |
1/4 tsk salt | |
2½ dl blødt smør | |
5 dl sukker | |
3 tsk vanilieessens | |
3 1/4 dl kærnemælk | |
Skær Snickers'ne i stykker og bland dem med
vandet og peanutbutter, varm det op til det er smeltet og afkøl.
Bland mel, bagepulver og salt. Rør smørret blødt i en anden skål, tilsæt gradvist sukker og pisk til det er luftigt. Pisk æggeblommerne i og tilsæt vanilie. Bland den afkølede chokolademasse i og tilsæt ½ dl af kærnemælken. Tilsæt resten af kærnemælken gradvist, skiftevis med melet. Fold forsigtigt de piskede æggehvider i. Hæld i en smurt form og bag ved 175° i 45-55 min.
|
|