150g smør
150g rørsukker (lys farin)
en knivspids salt
1 æg
175 g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
en knivspids kardemomme
50 g "M&M's"® MINIs
50 g hakkede nødder (kan
udelades)
|
Pisk smør, sukker og salt
sammen, og tilsæt herefter æg. Bland mel, bagepulver og krydderier og rør
det i dejen. De hakkede nødder og halvdelen af "M&M's"® pastillerne røres
herefter i.
Fordel dejen med teskeer
(på størrelse med en lille valdnød) på bageplader beklædt med bagepapir.
Fordel resten af "M&M's"® MINIs ovenpå kagerne og tryk dem lidt ned i
dejen.
Bag kagerne ved 175 grader
i ca. 10 min. Kagerne skal ud af ovnen når de er let brune i kanten, men
stadig lidt bløde i midten. Afkøl på bagerist og opbevar i tætsluttende
dåser.
|