Chokoladetimbaler Små kager                Galleri
Grunddej:
330 gram mørk chokolade
2 ½ dl. creme fraiche 38%
5 æg
100 gram sukker
kornene af ½ stang vanille
100 gram hvedemel Glasur:
½ tsk bagepulver 170 gram mørk chokolade
100 gram mørk chokolade 1 ¼ dl. creme fraiche 38%
Dej: Hak de 330 g chokolade og kom det i en skål med creme fraichen. Stil skålen i vandbad og smelt blandingen. Pisk æg, sukker og vanilie meget luftigt og bland det med det smeltede. Sigt mel og bagepulver i dejen. Hak de 100 g chokolade i mindre stykker og vend dem i dejen. Smør små portionsforme og hæld dejen i. Stil dem på en bageplade og bag dem i ca. 25 min ved 175°. Køl dem af og vend dem ud.

Glasur af : Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål. Varm creme fraichen op i en lille gryde, og hæld den over chokoladen. Rør grundigt med en træske eller dejskraber til al chokoladen er smeltet. Stil kagerne på en rist og hæld glasur over alle kagerne. Lad den sætte sig og server kagerne.

 

Fundet på Augustenborgs opskriftsamling