Fuglereder Tilbage
Dej: Pynt:
4 æggehvider 50 g mørk chokolade
200 g sukker 2 dl piskefløde
1 tsk kaffepulver 1 pk vaniliesukker (15 g)
1 knsp salt lidt cacao
1 tsk citronsaft
Fyld:
200 g jordbær
Pisk æggehviderne med kaffepulver, citronsaft og salt meget stive. Kom sukkeret i ad flere gange.

Fyld nu massen i en sprøjtepose og sprøjt kranse på ca. 8 cm.og fyld ud, så det danner en bund.
Bag ved 75° i ca. 3½ time. Lad kagerne blive helt kolde.
Smelt så chokoladen og overtræk kagerne.

Skyld og rib jordbærrene. Pisk fløden og kom vanillesukker i. Læg nu frugtin på og sprøjt med flødeskummet. Drys til sidst med kakao.

NB: Kagerne skal bage så længe, for at de bliver tørre. Ved højere temperatur risikerer de at blive brændte. De kan holde sig 2-3 mdr. i en kagedåse.

 

Fundet på "Lissi bageopskrifter"