Trøfler med rom og rosin Små kager Galleri | |
60 g rosiner, fint hakkede | |
½ dl rom | |
200 g hvedekiks med chokoovertræk, knuste | |
60 g farin | |
1 tsk kanel | |
50 g finthakkede pekannødder | |
½ dl piskefløde | |
250 g mørk chokolade, hakket | |
½ dl lys sirup | |
125 g fintmalede pekannødder | |
Rosiner
overhældes med rom, tildækkes og trækker 1 time. Hæld kiks, farin,
kanel og nødder i en stor skål.
Hæld fløde, chokolade og sirup i en gryde. Rør for svag varme til det er smeltet. Hæld det over kiksblandingen sammen med rosinerne. Rør det hele godt sammen. Sættes i køleskab til det er fast nok til at kunne rulles. Rul spiseskefulde af massen til kugler, som rulles i de malede nødder. Sættes i køleskab til de er faste. |
Fundet i "Klassiske opskrifter med chokolade"