Chokoladetærte med friske frugter Tilbage | |
Bund: | Creme: |
150 g mel | 250 g Toms Mørke Plade |
100 g margarine | 50 g smør |
1-2 spsk sukker | 100 g sukker |
3 spsk creme fraiche | 4 æg |
Margarinen
hakkes i melet og smuldres med fingrene. Sukker og creme fraiche blandes i
og dejen æltes sammen med let hånd. Afkøles i ½ - 1 time. Dejen rulles
ud og lægges i tærtefad - godt op af siderne. Bunden prikkes med en
gaffel og forbages i ca. 15 min. ved 200º.
Creme: Smør og Toms Mørke Plade smeltes. Når det er næsten koldt vendes æggene - pisket lidt stive med sukkeret i. Når bundene er kolde hændes cremen derefter på og bages i 10-15 min. ved 200º til cremen er stiv, men stadig lind. |
Fundet på "toms.dk"