Honey Chrunch Tærte Tilbage
3 dl mel | |
½ tsk salt | |
1 dl smør | |
4 spsk koldt vand | |
4 letpiskede æg | |
¾ dl sukker | |
½ tsk salt | |
1 tsk Bourbon | |
2½ dl hakkede pecannødder | |
1 dl farin | |
1 dl smør | |
2½ dl lys sirup | |
1 tsk vanilieessens | |
3½ dl hakkede pecannødder | |
Forvarm ovnen til 175°.
Til tærtedejen blandes mel og salt og smør skæres ind i dejen til det er en ensartet masse. samles med lidt vand (det er ikke sikker det hele skal bruges). På en melstrøet bordplade rulles den ud og lægges i en velsmurt tærteform. Blandæg, sukker, salt og Bourbon godt og vend nødderne i. Hældes i tærtebunden og bages i ca. 50-55 min. Dæk evt. til det sidste stykke tid så det ikke bliver svedent. Rør farin, smør og sirup sammen i en lille gryde og smelt det under omrøring. Tilsæt vanilie og nødder og hæld det hele over kagen, når der er 10 min tilbage af bagetiden.
|