Honey Chrunch Tærte                                      Tilbage

3 dl mel
½ tsk salt
1 dl smør
4 spsk koldt vand
4 letpiskede æg
¾ dl sukker
½ tsk salt
1 tsk Bourbon
2½ dl hakkede pecannødder
1 dl farin
1 dl smør
2½ dl lys sirup
1 tsk vanilieessens
3½ dl hakkede pecannødder
Forvarm ovnen til 175°.

Til tærtedejen blandes mel og salt og smør skæres ind i dejen til det er en ensartet masse. samles med lidt vand (det er ikke sikker det hele skal bruges). På en melstrøet bordplade rulles den ud og lægges i en velsmurt tærteform.

Blandæg, sukker, salt og Bourbon godt og vend nødderne i. Hældes i tærtebunden og bages i ca. 50-55 min. Dæk evt. til det sidste stykke tid så det ikke bliver svedent.

Rør farin, smør og sirup sammen i en lille gryde og smelt det under omrøring. Tilsæt vanilie og nødder og hæld det hele over kagen, når der er 10 min tilbage af bagetiden.