Riv marcipanen og bland den med æggene til en jævn masse. Beklæd en rund form, ca 23 cm i diameter med bagepapir. Kom mandelmassen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 35 min, til den er bagt og gylden. Tag kagen ud, lad den køle 5 min og læg den derefter på en rist til vidre afkøling. Rul eller buk husblasen og læg den i en skål med koldt vand i ca 5 min. Kram vandet ud af husblasen, læg den i en kasserolle og tilsæt vand og citronsaft. Varm det til ca 40 grader, så husblasen smelter. Hæld blandingen i en skål og lad den blive kold og tykflydende. Del mangofrugterne, skræl dem og skær dem i både. Læg dem i et flot mønster på mandelbunden.Dryp med geléblandingen og stil den koldt. Gentag dette til blandingen er brugt. Lad tærten stå koldt et øjeblik inden serveringen.