Mississipi Mud Pie | Tilbage |
1 kop = 240 ml | |
Blanding 1: | Blanding 3: |
½ kop smør | 1 pakke chokoladebudding |
1½ kop mel | mælk som der står på buddingpakken |
2 tsk isvand | 1 tsk vanilieessens |
½ kop hakkede peanuts | |
Blanding 2: | |
1 pakke flødeost | |
1 kop flødeskum | |
1 kop flormelis | |
1 tsk vanilieessens | |
Blanding 1: Blødgør smørret. Bland mel og
vand sammen og tilsæt smørret. Tilsæt peanuts. Tryk dejen ud i en
springform med bagepapir og bag ved 200° i ca. 20-25 min.
Blanding 2: Blødgør flødeosten og bland flødeskum, flormelis og vanilieessens i. Fordel blandingen over den afkølede bund. Blanding 3: Bland sagerne som der står på pakken og hæld det over flødeosten. Stil den i køleskabet og riv lidt chokolade over når den serveres. |