Nonna Marias Frugttærte                                    Tilbage
Bund: Creme:
250 g smør 4 æg
2 æg 1 l sødmælk
500 g mel 350 g sukker
250 g sukker 80 g mel
 lidt revet citronskal 1 2 tsk vanilie
1 knivspids salt
bagepulver
Gele: Frisk frugt; kiwi, banan, jordbær
4 dl. usødet frugtsaft
4 blade husblas
Bund: Bland sukker og bagepulver godt. Bland sukker og smør godt, tilsæt æg, citronskal og lidt salt. Ælt melet langsomt i som det sidste.

Creme: Pisk sukker, æg vanilie og mel sammen i en gryde over svag varme. Tilsæt herefter kogende mælk og lad det hele koge i nogle minutter til det tykner. Stil til afkøling ca. en time.

Samling: Rul dejen ud med rigeligt mel og bag i 7-10 min ved 200°. Lad den hvile i 30 min. Læg bunden på et kagefad og dæk den med et tykt lag creme. Dekorer den med frugt.

Gele: Husblas udblødes i koldt vand, smeltes og røres i den lune saft. Afkøles og duppes på kagen, når geleen begynder at blive tyk. Dup forsigtigt på med en pensel.