Paradis tærte Tilbage
Tærte: | Top: |
5-6 modne bananer i skiver | 1½ dl macadamianødder |
½ dl ananasjuice | 1½ dl mel |
2 spsk citronsaft | 1½ dl farin |
1½ tsk revet citronskal | ½ tsk kanel |
½ dl sukker | 6 spsk vand |
½ tsk kanel | |
1 tsk maizena | |
100 g Smør | |
50 g Sukker | |
1 Æggeblomme | |
150 g Mel | |
Læg bananerne i
blød i ananasjuicen og citronsaften i 30 minutter. Hæld saften fra og
gem den.
Sukker blandes med melet, smør hakkes heri, derefter æggeblommen. Dejen æltes sammen og lægges koldt ½-1 time. En smurt springform beklædes med den udrullede dej. Tryk dejen fast op ad siderne. Prikkes med en gaffel. Drys citronskal, sukker og kanel over bananerne, rør let rundt og fordel det i tærten. Varm juicen op og lad den tykne med maizena. Hæld det over tærten. Bland alle ingredienserne til toppen og fordel det over tærten. Bages ved 225° i ca. 20 min. |