Paradis tærte                               Tilbage

Tærte: Top:
5-6 modne bananer i skiver 1½ dl macadamianødder
½ dl ananasjuice 1½ dl mel
2 spsk citronsaft 1½ dl farin
1½ tsk revet citronskal ½ tsk kanel
½ dl sukker 6 spsk vand
½ tsk kanel
1 tsk maizena
100 g Smør
50 g Sukker
1 Æggeblomme
150 g Mel
Læg bananerne i blød i ananasjuicen og citronsaften i 30 minutter. Hæld saften fra og gem den.

Sukker blandes med melet, smør hakkes heri, derefter æggeblommen. Dejen æltes sammen og lægges koldt ½-1 time. En smurt springform beklædes med den udrullede dej. Tryk dejen fast op ad siderne. Prikkes med en gaffel.

Drys citronskal, sukker og kanel over bananerne, rør let rundt og fordel det i tærten.

Varm juicen op og lad den tykne med maizena. Hæld det over tærten.

Bland alle ingredienserne til toppen og fordel det over tærten.

Bages ved 225° i ca. 20 min.