Peach Pie Tærter            Galleri
Bund:
250 g hvedemel
100 g smør
2 spsk sukker
1 tsk vanilie
1 æg
1 spsk koldt vand
Fyld:
6 ferskner
½ dl vand
½ dl honning creme fraiche eller vanilieis
2 tsk maizena
Bund: Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og vanille. Saml dejen med æg og vand.
Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Bag bunden ved 175 grader i 20 min.

Fyld: Skær fersknerne i både. Kom dem i en gryde, tilsæt vand og kog ved svag varme i 3-4 min. Tilsæt honnningen.
Fordel fersknerne på den bagte bund. Jævn saften med maizena udrørt i lidt koldt vand. Hæld saften over tærten. Server creme fraiche eller rørt vanilleis til tærten.

Lav evt. tærten med en færdigkøbt tærtedej.

 

Fundet på "appetit.dk"