Ricottatærte med chokolade Tærter Galleri | |
Chokoladebund: | |
125 g hvedemel | |
75 g kakaopulver | |
60 g sukker | |
75 g smør | |
1 æggehvide | |
Ricottacreme: | |
2 æggeblommer | |
50 g flormelis | |
1 spsk. maizena | |
21/2 dl sødmælk | |
500 g ricotta | |
1 tsk. vanillesukker | |
50 g flormelis | Pynt |
reven skal af 1 appelsin | 75 g mørk chokolade |
1/2 dl tør madeir | 1/2 spsk. smør |
100 g mørk chokolade | 50 g hakkede hasselnødder |
Bland
alle ingredienserne til bunden sammen. Saml dejen med æggehvide. Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Pisk
æggeblommer med flormelis og pisk maizena i. Rør
ricotta sammen med vanille, flormelis og revet appelsinskal. |
Fundet på "appetit.dk"